Δευτ – Παρ: 09.00 – 17.00 ή Κατόπιν Ραντεβού

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.patiniotis.gr αποτελεί εμπορική επωνυμία της επιχείρησης Π. Πατινιώτης & Σια ΕΕ με ΑΦΜ 093512093  και έδρα στην Λ. Μαραθώνος  70, Γλυκά Νερά.

Το www.patiniotis.gr και οι υπηρεσίες του διατίθενται σύμφωνα με τους παρακάτω Όρους και Προϋποθέσεις και τους κανόνες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας. Το www.patiniotis.gr ,  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο σε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγής ή προσθήκης στους όρους.

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και στην απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 (άρθρο 8) προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για να κάνετε αγορές στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί να παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Ειδικότερα, θα πρέπει να δώσετε το πραγματικό σας όνομα, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και άλλες πληροφορίες που θα σας ζητηθούν. Επιπλέον, θα σας ζητηθεί να παρέχετε τις λεπτομέρειες πληρωμής που δηλώνετε και να επιβεβαιώσετε ότι είστε το πρόσωπο που αναφέρεται στις πληροφορίες που δώσατε. Οι πληροφορίες αυτές σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται, μεταφέρονται ή πωλούνται σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιβληθεί από Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ).

Μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της εταιρείας από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, το www.patiniotis.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL) η οποία κρυπτογραφεί και προστατεύει όλα τα δεδομένα που στέλνετε μέσω του διαδικτύου έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Όταν είναι ενεργοποιημένο το SSL, εμφανίζεται ένα λουκέτο αριστερά από το url του www.patiniotis.gr  στο οποίο μπορείτε να πατήσετε για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό πιστοποιητικό SSL. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το url αρχίζει με “https” αντί του κανονικού “http”, το οποίο σημαίνει ότι είστε σε ασφαλή λειτουργία.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από σύγχρονα συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κέντρο διανομής μας στην Αθήνα.

Οι τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον επίσημο Ελληνικό ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας).

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στην αποδοχή και τη διαθεσιμότητα του www.patiniotis.gr.  Τα αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας δεν είναι δεσμευμένα και μπορούν να αγοραστούν από άλλους πελάτες εαν δεν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο, ο τελικός έλεγχος ποιότητας πριν την αποστολή μιας παραγγελίας να μας αποτρέψει από την αποστολή ενός προϊόντος που δεν πληρεί τις προδιαγραφές ποιότητας μας. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα και η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί.

ΑΚΥΡΩΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγή διεύθυνσης ή πληρωμής , μπορείτε να στείλετε email στο info@patiniotis.gr. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μέχρι τη στιγμή που ενημερώνεστε για την επεξεργασία της παραγγελίας σας μέσω e-mail. Μετά από αυτό το σημείο δεν υπάρχει δυνατότητα για ακυρώσεις ή αλλαγές στην παραγγελία σας. Για οποιαδηποτε πληροφορια παρακαλώ επικοινωνήστε αμεσα με το τηλεφωνικό μας κεντρο 2106048507.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
  Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιούνται στην ασφαλή πλατφόρμα της Τραπεζας Eurobank που δέχεται VISA – MASTERCARD – MAESTRO – AMEX – DINERS. Το www.patiniotis.gr δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει οποιοδήποτε στοιχείο πιστωτικής κάρτας.
 • Τραπεζική Κατάθεση
  Πληρωμές με έμβασμα γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK        GR3202603920000250200004275

ALPHA BANK     GR3301403400340002320001981

PIRAEUS BANK  GR2401720410005041040208603

E.T.E.               GR8001106660000066644002835

Όνομα δικαιούχου: Π. ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

 • Μετρητά : Όταν η πληρωμή γίνεται με μετρητά, για παραδόσεις  εντός Αττικής, χρειάζεται μια προκαταβολή ύψους 30-50% του συνόλου της παραγγελίας και η εξόφληση γίνεται πριν ή κατά την παράδοση.

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό της Π. Πατινιώτης & ΣΙΑ ΕΕ. θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας όπως αυτό θα έχει εμφανιστεί κατά την ολοκλήρωση της. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις.

Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε καλώντας μας στο 2106048507  ή στέλνοντας μας ένα e-mail (info@patiniotis.gr) με το όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας, το συνολικό ποσό καθώς και την ημερομηνία και την τράπεζα που κάνατε την κατάθεση.

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 2 εργάσιμων ημερων από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Επίσης, σημειώστε ότι η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή με μεταφορική εταιρία της επιλογής του εκάστοτε πελάτη, σε όλη την Ελλάδα.

Εντός Αττικής, παραγγελίες άνω των 100 € οι αποστολές γίνονται με μεταφορικό μέσο της εταιρίας.

 • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100 € και εντός Αττικής.

Θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση από το τμήμα παραδόσεων για την ημέρα και ώρα της μεταφοράς. Για τις περιοχές της Αττικής που απαιτείται επιπλέον μεταφορικό μέσο (πχ Σαλαμίνα), το κόστος αυτό επιβαρύνει τον πελάτη. Εάν υπάρχει δυσκολία ανάβασης εμπορευμάτων στον όροφο και είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη. Συνεργείο της εταιρείας μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση αναρτώμενων προϊόντων, τηρουμένων των όρων της παραγγελίας. Σε περίπτωση που είναι πρακτικώς ανέφικτη για τεχνικούς λόγους η παράδοση των προϊόντων (ενδεικτικώς διαστάσεις εισόδου του τόπου παράδοσης μικρότερες των παραδοτέων προϊόντων , στενοί χώροι στον τόπο παραδόσεως κ.α.)  η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

 • Παραλαβή από το κατάστημα στη Λ. Μαραθώνος 70, Γλυκά Νερά, κατόπιν συνεννόησης .
 • Σε παραγγελίες μικρότερες των 100€, έως 5kg με βάση τον όγκο του αντικειμένου, το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 4,90 € εντός Αττικής.
 • Εκτός Αττικής σε παραγγελίες μικρότερες των 100€ έως 5kg με βάση τον όγκο του αντικειμένου, το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 6,90 €.
 • Για παραγγελίες άνω των 100 € εκτός Αττικής οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρία, επιλογής του πελάτη και τα έξοδα επιβαρύνουν τον εκάστοτε πελάτη.
 • Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα.
 • Οι παραδόσεις στα νησιά μπορεί να γίνουν εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής, ενώ οι παραδόσεις σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες γίνονται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Γενικές πληροφορίες:

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της.

Ο χρόνος παράδοσης των επίπλων υπολογίζεται στις 40 ημέρες, ενώ για τα φωτιστικά και τα διακοσμητικά είδη υπολογίζεται στις 20 μέρες.

Σε περίπτωση έλλειψης , ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης (ενδέχεται να χρειαστούν επιπλέον εργάσιμες ημέρες για επεξεργασία και αποστολή). Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια εορτών επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αν δεν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας λόγω ανακριβών ή ελλειπών στοιχείων πληρωμής, η επεξεργασία της παραγγελίας σας μπορεί να καθυστερήσει εως και 2 εργάσιμες ημέρες.

Απαράδοτες αποστολές επιστρέφονται σε εμάς μετά από μία εβδομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση, η επαναποστολή επιβαρύνεται με κόστος μεταφορικών.

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές / παραδόσεις το Σάββατο.

Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

Το www.patiniotis.gr δεν είναι υπεύθυνο για καθυστερήσεις σε αποστολές που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου ή επιστροφής χρημάτων. Τυχόν μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέττες και την αρχική τους συσκευασία.

Το www.patiniotis.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς online καθώς και στις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προιόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

 • Αλλαγή Είδους/ Επιστροφή χρημάτων:

Tα προϊόντα που προμηθεύει το ηλεκτρονικό κατάστημα www.patiniotis.gr μπορούν να επιστραφούν στην εταιρία μας και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή επιστροφή χρημάτων για τις ακόλουθες περιπτώσεις κατά τις οποίες:

1)  με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της www.patiniotis.gr  πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή

2)  προϊόντα κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας (για να διαπιστωθεί η κακή ή και ελαττωματική ποιότητα και να γίνει η προβλεπόμενη αντικατάσταση των προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να μας αποστείλει φωτογραφίες που να αποδεικνύουν τα παραπάνω, σε ψηφιακή μορφή στο email: info@patiniotis.gr)

 • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα τα οποία έχουν φθαρεί/ τροποποιηθεί χρησιμοποιηθεί και δεν θα επιστρέφονται στην πρότυπη συσκευασία τους μαζί με όλα τα έγγραφα αγοράς. Έξοδα μεταφοράς, συναρμολόγησης και άλλων πρόσθετων υπηρεσιών οι οποίες τιμολογούνται αυτοτελώς δεν επιστρέφονται.
 • Επίσης δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε προϊόντα ειδικής κατασκευής και εξατομικευμένης παραγγελίας.

Το www.patiniotis.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών για ζημιές που τυχόν θα προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους από τη στιγμή που  τα προϊόντα της παραγγελίας δόθηκαν στον μεταφορέα προς παράδοση στον πελάτη. Εάν υπάρξει τέτοιο θέμα επικοινωνήστε μαζί μας για σας υποδείξουμε τα στοιχεία της μεταφορικής ή της εταιρίας ταχυμεταφοράς, η οποία και είναι υπεύθυνη για την μεταφορά του προϊόντος. Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο πελάτης έχει την υποχρέωση να κάνει επιτόπου έλεγχο του προϊόντος.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων του πελάτη ,που έχουν παραληφθεί από μεταφορική ή εταιρία ταχυμεταφοράς, θα πρέπει να επιστρέψουν  και πάλι στην έδρα μας με τον ίδιο τρόπο, ακόμη και στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος (η μεταφορά επιβαρύνει το πελάτη).

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής προϊόντων για αντικατάσταση τους, δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις άνω περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρως αχρησιμοποίητα και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το εκάστοτε προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κτλ).

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί επικοινωνία από τον πελάτη τηλεφωνικά μέσω e-mail στο info@patiniotis ή τηλεφωνικά στο 2106048507

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

– επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα

-το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί

– το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ, Απ. Λιανικής, τιμολόγιο, φορτωτικήκτλ)

 • Επιστροφή Χρημάτων: Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα, ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι δικά σας.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε χωρις να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) μαζι με την αποδειξη αγορας.

Διευθυνση  παραβής των επιστροφών/ αλλαγών είναι: Λ. Μαραθώνος 70, Γλυκά Νερά ΤΚ. 15354.

Οδηγίες Επιστροφής

Για να επιστρέψετε την αγορά σας, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και βεβαιωθείτε ότι θα λάβουμε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

 • Στείλτε email στο info@patiniotis.gr ή καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 2106048507 Δευτέρα εώς Παρασκευή 10.00 πμ. – 5.00 μμ.
 • Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του αίτημάτος σας καθώς και οδηγίες για το πως να οργανώσετε την αποστολή της επιστροφής σας.
 • Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφής σας, θα λάβετε ένα email για την επιβεβαίωση της αλλαγής σας, του πιστωτικού υπολοίπου ή της επιστροφής χρημάτων.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.patiniotis.gr αποστάλθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, με κακή συσκευασία τότε η εταιρία αναλαμβάνει την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος της επιστροφής καθώς και τα έξοδα επαναποστολής. Προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε email με φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς και επιπλέον η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης της παραλαβής του.

No products in the cart.