Δευτ – Παρ: 09.00 – 17.00 ή Κατόπιν Ραντεβού

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή με μεταφορική εταιρία της επιλογής του εκάστοτε πελάτη, σε όλη την Ελλάδα.

Εντός Αττικής, παραγγελίες άνω των 100 € οι αποστολές γίνονται με μεταφορικό μέσο της εταιρίας.

  • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100 € και εντός Αττικής.

Θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση από το τμήμα παραδόσεων για την ημέρα και ώρα της μεταφοράς. Για τις περιοχές της Αττικής που απαιτείται επιπλέον μεταφορικό μέσο (πχ Σαλαμίνα), το κόστος αυτό επιβαρύνει τον πελάτη. Εάν υπάρχει δυσκολία ανάβασης εμπορευμάτων στον όροφο και είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη. Συνεργείο της εταιρείας μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση αναρτώμενων προϊόντων, τηρουμένων των όρων της παραγγελίας. Σε περίπτωση που είναι πρακτικώς ανέφικτη για τεχνικούς λόγους η παράδοση των προϊόντων (ενδεικτικώς διαστάσεις εισόδου του τόπου παράδοσης μικρότερες των παραδοτέων προϊόντων , στενοί χώροι στον τόπο παραδόσεως κ.α.)  η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

  • Παραλαβή από το κατάστημα στη Λ. Μαραθώνος 70, Γλυκά Νερά, κατόπιν συνεννόησης .
  • Σε παραγγελίες μικρότερες των 100€, έως 5kg με βάση τον όγκο του αντικειμένου, το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 4,90 € εντός Αττικής.
  • Εκτός Αττικής σε παραγγελίες μικρότερες των 100€ έως 5kg με βάση τον όγκο του αντικειμένου, το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 6,90 €.
  • Για παραγγελίες άνω των 100 € εκτός Αττικής οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρία, επιλογής του πελάτη και τα έξοδα επιβαρύνουν τον εκάστοτε πελάτη.
  • Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα.
  • Οι παραδόσεις στα νησιά μπορεί να γίνουν εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής, ενώ οι παραδόσεις σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες γίνονται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Γενικές πληροφορίες:
Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της.

Ο χρόνος παράδοσης των επίπλων υπολογίζεται στις 40 ημέρες, ενώ για τα φωτιστικά και τα διακοσμητικά είδη υπολογίζεται στις 20 μέρες.

Σε περίπτωση έλλειψης , ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης (ενδέχεται να χρειαστούν επιπλέον εργάσιμες ημέρες για επεξεργασία και αποστολή). Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια εορτών επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αν δεν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας λόγω ανακριβών ή ελλειπών στοιχείων πληρωμής, η επεξεργασία της παραγγελίας σας μπορεί να καθυστερήσει εως και 2 εργάσιμες ημέρες.

Απαράδοτες αποστολές επιστρέφονται σε εμάς μετά από μία εβδομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση, η επαναποστολή επιβαρύνεται με κόστος μεταφορικών.

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές / παραδόσεις το Σάββατο.

Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

No products in the cart.